Naar inhoud

Relatiegeschenk

Als het gaat om het vinden van het ideale relatiegeschenk, zijn onze merkarmbanden de ultieme keuze. Deze armbanden combineren stijl, veelzijdigheid en gepersonaliseerde branding en bieden een unieke en gedenkwaardige manier om een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten, werknemers of zakenpartners. Van het opnemen van uw bedrijfslogo tot het selecteren van kleuren die bij uw merk passen, deze armbanden dienen als een krachtig merkinstrument. Elke keer dat ontvangers ze dragen, laten ze met trots uw bedrijf zien, waardoor een gevoel van loyaliteit wordt gestimuleerd.

Ons proces:

#1 Meeting inplannen

Om het productieproces op gang te brengen, is de eerste stap het inplannen van een meeting. Ons team kan vergaderingen organiseren via verschillende communicatiemiddelen, zoals telefoongesprekken, digitale en persoonlijke meetings.

Op deze manier kunnen we al uw voorkeuren bespreken, samen met eventueel andere essentiële details. We stellen gemak en flexibiliteit voorop om een naadloze communicatie gedurende de productieperiode te waarborgen.

#2 Een digitale sample creëren

Onze ervaren creative director neemt de leiding bij het creëren van een digitale sample dat dient als een representatie van de fysieke armband. De digitale sample zal het ontwerp, de kleuren en de algemene look and feel weergeven.

Deze digitale sample biedt een uitgebreide visuele voorstelling van hoe het daadwerkelijke product eruit zal zien. Het stelt onze klanten in staat om het uiteindelijke resultaat te visualiseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

#3 Bespreek de verpakkingsdoosjes

Wij begrijpen het belang van een goed ontworpen verpakkingsdoosje, omdat dit de algehele presentatie en klantbeleving versterkt. Tijdens deze fase werken we samen met onze klanten om verschillende opties te verkennen en hun voorkeuren te bespreken, zodat we een op maat gemaakt verpakkingsdoosje kunnen bieden.

We bieden een divers scala aan kleuren en materialen om uit te kiezen, waardoor we een verpakkingsdoosje kunnen creëren die perfect aansluit bij de unieke kenmerken van elke organisatie. Of het nu gaat om een levendig en opvallend ontwerp of een strak en elegant uiterlijk, ons doel is om te voldoen aan de individuele behoeften en wensen van onze klanten.

#4 Fysieke sample goedkeuren

We zijn trots op onze toewijding om uitzonderlijke kwaliteit en klanttevredenheid te bieden. Om ervoor te zorgen dat elk detail aan uw verwachtingen voldoet, sturen we een fysieke sample op van de armband, vergezeld van de speciaal ontworpen verpakkingsdoos.

Met het fysieke voorbeeld kunt u de armband en zijn ontwerp uit de eerste hand ervaren, de materialen en vakmanschap evalueren. Je kunt de textuur voelen, de kleuren beoordelen en de aandacht voor detail waarderen. Deze tastbare weergave biedt de mogelijkheid voor definitieve bevestiging voordat met de volledige productie wordt begonnen.

# 5 start van de productie

In de vijfde stap starten we het productieproces van de armbanden op als de fysieke sample is goedgekeurd.

De duur van deze fase is afhankelijk van de grootte van de bestelling aangezien we ernaar streven dat elke armband zorgvuldig wordt vervaardigd om aan onze kwaliteitsnormen te voldoen.

Ons bekwame productieteam werkt ijverig om de ontwerpen tot leven te brengen, met aandacht voor detail.

#6 Verzend de bestelling

In de laatste stap gaan we verder met het verzenden van de bestelling. Zodra het verzendlabel is gegenereerd, ontvangt de klant een track & trace-code via e-mail om zijn bestelling te volgen. Verzonden bestellingen worden binnen twee werkdagen bezorgd.

Door gebruik te maken van de track & trace code kunnen klanten de status van hun bestelling volgen, inclusief de geschatte levertijd. We geven prioriteit aan transparantie en stellen klanten in staat hun bestelling gemakkelijk te volgen.

Contact