Naar inhoud

Materialen en hun verhalen

Bij Purestone zijn we enorm trots op onze toewijding om alleen de beste materialen in onze producten te gebruiken. Daarom gebruiken we een harmonieuze combinatie van edelstenen kralen en roestvrijstalen kralen om armbanden te creëren die echt buitengewoon zijn.

Onze keuze voor edelsteen kralen zorgt niet alleen voor een uniek kleurenpatroon, maar ook voor een connectie met de natuurlijke wereld. Elke edelsteen is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn unieke schoonheid en metafysische eigenschappen, waardoor onze armbanden een vleugje betekenisvolle energie kunnen dragen.

Hieronder geven we je enkele voorbeelden van de edelstenen die we gebruiken, samen met de bijbehorende kenmerken.

Onyx

Onyx is een mysterieuze steen. Er wordt gezegd dat het de herinnering vasthoudt aan dingen die de drager zijn overkomen. Onyx is veel voorkomend en wordt gevonden in onder andere Rusland.

Serafiniet

Serafiniet is een van de krachtigste genezers van het fysieke lichaam. Deze steen versterkt de levensenergie en brengt het lichaam weer in balans. Serafiniet is zeer zeldzaam en komt alleen voor in Oost-Siberië.

Howliet

Howliet stimuleert je om geduldig te zijn en kalmeert de geest. Deze steen komt alleen voor in de Verenigde Staten.

Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die vroeger als talisman werd gedragen om kwade invloeden van buitenaf af te weren. Het stimuleert het vertrouwen in jezelf. Tijgeroog wordt onder meer gevonden in Zuid Afrika.

Sodaliet

Sodaliet geeft inzicht en intuïtie. Het creëert waarheidsdrang en idealisme, waardoor het mogelijk wordt om trouw te blijven aan jezelf en achter je overtuigingen te staan. Sodaliet wordt onder meer in Groenland gevonden.

Roestvrij Staal

Naast edelstenen implementeren we ook roestvrijstalen kralen. Onze voetbalkraal is daar een goed voorbeeld van.

Onze roestvrijstalen kralen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en bevatten geen nikkel.

Contact