Naar inhoud

ONTDEK HET VERHAAL ACHTER

PURESTONE

2020

B2C webshop van thuis

Bij Purestone zijn we in 2020 aan onze reis begonnen met de lancering van onze B2C-webshop, waarbij we onze focus hebben gelegd op het rechtstreeks leveren van kwalitatieve armbanden aan onze klanten. We begonnen het jaar met een klassieke collectie dat een tiental verschillende edelstenen omvatte.

Naarmate het jaar vorderde, breidden we ons aanbod uit en tegen het einde van het jaar presenteerden we met trots een divers assortiment van vier verschillende collecties, elk met zijn eigen unieke charme en aantrekkingskracht. Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid blijft onveranderd terwijl we blijven groeien en evolueren.

2021

Concept stores

In 2021 maakten we onze intrede in verschillende conceptstores in heel Vlaanderen, een spannende mijlpaal in onze reis om een breder publiek te bereiken. Door samen te werken met deze etablissementen, wilden we onze klanten een tastbare en meeslepende ervaring bieden.

Deze zorgvuldig samengestelde ruimtes toonden niet alleen onze collecties, maar stelden ons ook in staat om in contact te komen met individuen die kwaliteitsvol vakmanschap en tijdloos design waarderen.

2022

Beurzen

In 2022 hebben we onze aanwezigheid naar een hoger niveau getild door ons debuut te maken op verschillende beurzen, ons bereik verder uit te breiden en contact te maken met een nog groter publiek. Deze beurzen boden ons een platform van onschatbare waarde om onze armbanden te laten zien en in contact te komen met professionals uit de industrie, retailers en enthousiastelingen van over de hele wereld.

Het was een geweldige kans om onze passie, vakmanschap en toewijding aan uitmuntendheid te delen met een breed scala aan personen die de uniekheid achter onze producten waarderen.

2023

focus op B2B

Onze B2B-verkoop, die in 2020 en 2021 een relatief klein deel van onze omzet uitmaakte, is in 2022 uitgegroeid tot ons belangrijkste afzetkanaal wat maakt dat we ons vanaf 2023 volledig op de B2B-sector zullen richten.

Als pioniers in ons unieke productaanbod binnen de B2B-markt, zetten we ons volledig in om organisaties te voorzien van unieke relatiegeschenken en om hun productlijn uit te breiden.

Ons doel is om een op maat gemaakte en uitzonderlijke ervaring te bieden, door hoogwaardige merkarmbanden te leveren die dienen als perfecte geschenken en mogelijkheden voor uitbreiding van de productlijn.

Contact