Handmade - www.purestone.be
Purestone is een armbandenmerk voor zowel mannen als vrouwen dat veel belang hecht aan de kwaliteit van zijn armbanden en de verhalen achter elke edelsteen. We hebben veel tijd en moeite gestoken in het zoeken naar de mooiste en meest exclusieve edelstenen ter wereld om in onze collectie op te nemen. De edelstenen kralen worden individueel gecontroleerd voordat ze worden verwerkt tot armbanden die door ons op maat gemaakt worden. Alleen zo zijn wij ervan overtuigd dat Purestone een mooie en bijzonder afgewerkte armband van hoge kwaliteit kan bieden. Uw aankoop wordt uiteraard aangeboden in een aantrekkelijke verpakking, een waardig cadeau voor uzelf of een geliefde.
 

Onze missie

Het is onze missie om hand in hand met de natuur mooie en hoogwaardige accessoires te creëren die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen om hun outfits compleet te maken.

De oprichters van Purestone

Purestone is een Belgisch bedrijf opgericht door Timothy en Viktor, twee enthousiaste jonge mannen. Beiden zijn we gepassioneerd door edelstenen en vooral door de eigenschappen die aan hen worden toegekend. Vanuit deze passie is het idee gegroeid om armbanden te maken en aan te bieden die voortbouwen op deze eigenschappen. 

Wist je dit van onze oprichters?  

Als Timothy aan het werk is, draagt hij meestal de Serafiniet armband 8mm.

"Serafiniet past bij elke professionele outfit en heeft een zeer unieke groene kleur"

 Seraphinite Bracelet 8mm - www.purestone.be

In zijn vrije tijd kiest Timothy voor de Apatiet armband 8mm.

"Als ik niet aan het werk ben, kies ik meestal voor de Apatiet armband 8mm die met zijn felblauwe kleur doet denken aan het water op een tropisch strand, een plek waar ik helemaal tot rust kan komen."

Apatite Bracelet 8mm - www.purestone.be

 

Als Viktor aan het werk is, draagt hij meestal de Chrysocolla armband 8mm.

"Chrysocolla heeft een heel unieke kleurschakering die me aanspreekt en mijn professionele look net wat meer laat opvallen"

Chrysocolla Bracelet 8mm - www.purestone.be
In zijn vrije tijd draagt Viktor meestal een combinatie van de Haviksoog armband 8mm met de Rode Tijgeroog Armband 8mm.

"Het dragen van zowel de Haviksoog als de Rode Tijgeroog herinnert me eraan om te stoppen met bewegen en het moment te waarderen."

Combination Eagle's Eye Bracelet 8mm with Tiger's Eye Red Bracelet 8mm - www.purestone.be